15 Pranešimai “Savaiminis užsidegimas- paslaptis neatskleista”

  1. parašė:

    baisūs įvykiai… bet esmė tame, kad taip iš tikrųjų vyksta, ir nežinia kodėl.

    • rokas parašė:

      nu tai cia puslapis apie mistika kur daug dalyku nepaaiskinama

    • Wyšnjuke parašė:

      aš skaičeiau vienoje knygoje kad žmogaus kūnas kažkaip išsielektrina ir tiesiog kūnas pats savaime atmeta tą išsielektrinima todėl ir savaime uzsidega nes gaunasi kibirkštis. 🙂

  2. Kamaratas parašė:

    Ateiviai? 😀

  3. B.D. parašė:

    cia tai ziauru eina eina zmogus ir tiesiog uzsidega baisus dalykai

  4. PvK parašė:

    jiems buvo pasiulyta susidegint, manau :))

  5. -DinamiT ' parašė:

    Šaslykas tai as visada miesos uzsidesi i kisene paskui uzėsiu.

  6. Laimonas parašė:

    Jis ne savaiminis beveik visi jie pagyvene zmones kuriu kaulai isreteja , o patys jie neusidega , nuo kaskokios ugnies pvz zvakes ju kuno riebalai usidega ir ilgokai dega , kadangi kaulai reti ir ugnis juos degina aukstyn todel dazniausiai lieka tik kojos .

  7. :DD parašė:

    Seip ši straipsni esu matęs vienoj knygoj (Ateiviu pagrobti)
    Neprisimenu apie ką buvo rašomą bet manyčiau apie ateivius:D

  8. kazkoks parašė:

    karoči alkoholikai…

    • Derpina parašė:

      Saikas labai reikalingas, nevirunus keletą kartų lieka daug taninų. Kepenims didelė apkrova kol viską išvalo. Vienas žmogelis kepenis pasigadino taip gerdamas. Žinoma, jis gerdavo pakankamai dažnai, bet Praėjusį rudenį prisirinkom visą bulvinį maišą giliukų Aišku neišgėrėm tada, dalis supelijo neišdoroti

  9. Anonimas parašė:

    Dyno ir Semo Vincesteriu reikia

    • Akash parašė:

      Patys su kolega, nsneeai gaminomės gilių kavą, bet tik žinoma namų sąlygomis. Be galo skani ir išskirtinė.O gamyba mūsų buvo tokia: pirma giles išlukštenom, ir užpylėme riebiu pienu, bei palikome tokia šaldytyve 2 paroms, tam kad ištrauktu šiek tiek taninų.Po dviejų parų tą pieną nupylėme ir užpylėme naujo pieno ir grietinėlės mišiniu, kad apsemtu. Tuomet virėm ant ugnies maždaug valandą laiko. Pienas beveik visas suvirė.Po viso šito lengvai praplovėme ir apdžiovinome, o kitos dienos pavakaryje užbaigėme džiovinimą orkaitėje ir apskrudinome joje.Tuomet belieka tik susimalti ir džiaugtis pasakiško skonio kava. Beje ytin skaunu su pienu balinta.P.S. Neužtenka šios kavos tik užpilti karštu vandeniu, kad gerai pritrauktu reikia pavirti.

  10. qwer parašė:

    Tai gali būti dėl per didelio žmogaus energetinio lauko.

    • Chhaya parašė:

      Na ėsmė tame, kad kai kuriems žmonėms gilės gali būti nuogondis, na ne visai nuogondis, bet greičiau nevirškinamos (greit išeina atgal ). Žmonėms su sutrikusiu metabolizmu. Priklausomai nuo rūšies ir kitų gamtos sąlygų įtakos, gilėse būna daugiau ar mažiau taninų. Kaip ir normaliame gerame vyne yra taninų. Jei taninų daug gilė būna ypač karti, kitu atveju kai taninų mažai visai padoraus skonio. Bloguoju atveju jei bijote jas valgyti darykite kaip senovės graikai pamirkykite vandenyje kokia parą ir kartumas kartu su taninais dings . O šiaip sukt galvos manau dėl to nereiktų svarbiausia kaip ir visur vartoti su saiku

Palikt komentarą